Birthday cake from him

Sunday, April 02, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊.Happy weekend.alahai..rasa tak habis lagi kan cerita pasal birthday ni..ala..setahun sekali je.Bukan selalu.cuma birthday cake ni lambat sikit.
ikutkan en.husband nak belanja dinner pada hari kejadian,tapi disebabkan malam tu macam malas nak keluar and plus hujan renyai-renyai.mintak husband belanja on weekend je..senang..sekali arung je,sambil nak mencari kain untuk buat raya,sambil lunch treat birthday aku
Tak ingat flavour kek ni,tapi memang sedap.2 slices cukup untuk kami bertiga.

Apa lagi yang aku makan disana?
Chicken pamigiana,caramel latte
Fish baked(tak igt nama),vanilla latte


Untuk Naura,dia share dengan umi.Tu pun tak habis sebab dia yang banyak habiskan kek tu.Dia memang minat kek.macam umi dia pulak.

Oklah korang.selesai sudah cerita pasal birthday ni.Esok kita cerita lain pula ye.salam and happy weekend.

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. assalamualaikum eda...wah !! sedapnya kek tu...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Dapnya kek tu, tahniah sis kena bljnja mkn

    ReplyDelete
  3. Eh birthday Eda bila? Happy Birthday Eda! Syoknya dapat kek ye. Dah sediakan persiapan raya nampaknya Eda. MEsti suka tempah baju daripada beli siap ek? Siqah beli siap je. Malas nak tempah, sebab kalau tempah buat design sama jela tak sudah. Hihi

    ReplyDelete
  4. Happy besdayyy kak eda. May Allah grants all ur wishes aminnn.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"