Friday, April 07, 2017

# Dunia Blogging.Blogger baru

Lunch Date dengan Blogger Lin

Assalamualaikum

Hai korang ☺☺ begitulah tajuk entry hari ini..and lunch date tu pada hari ahad..Actually Blogger supermak ni memang berasal dari Pasir gudang.sama tempat,cuma area berlainan sedikit la..

Kalau nak jumpa memang senang je.tapi disebabkan kami ni bekerja,so masa nak jumpa tu memang  payah la sikit kan.Dah decide nak jumpa ahad tu,so plan makan-makan di warung Mak Eton..

Sebenarnya takde occasion apa-apa pun untuk lunch date hari tu,maybe dia nak belanja untuk birthday girl gaknya..agagaga..tak habis2 kan birthday girl

Sharp pukul 11,lin dah datang pick up..amboi..mak...cepat sungguh.Dia kata dah lapar.Masa lunchdate tu,masing2 single,so tak bawa naura.kebetulan babah dia tak kerja hari tu,and dia pun tido,


Blogger lin

Menu kami hari itu pastinya Shell out

Untuk 3 orang makan.
Memang melantaklah kami tengahari tu,nasi sikit je,tapi suka ratah lauk seafood tu..aiseyy...sedap tau..macam nak repeat je makan kat situ..untuk set ni percuma air dan nasi..hahaha


Syokkan..Biasalah,kalau dah jumpa blogger,mestilah cerita pasal blogger..syok tau..kalau boleh nak berjam-jam berbual,tapi apa kan daya,kami ni mommy blogger..tak boleh lama-lama berborak..cukup masa kena balik...moga lepas ni jumpa lagi tau lin..boleh borak-borak pepanjang..hahahaha

13 comments:

  1. Jumpa rakan blogger. Bestnyaaaa! Bertambah best bila ditemani makanan sedap. Hihi

    ReplyDelete
  2. macam best je... kan best klau dapat buat reunion kan....

    ReplyDelete
  3. ini atas bukan mak. kalau makan banyak tu, kiranya mak hantar saka 😂

    ReplyDelete
  4. bestnya, ehemmm ehem dengan kita bila nak date pula hahaha

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eda...wah !! seronoknya gather sama2 yer...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. aduhh sedapnyaa da laaa feberet uyul

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  7. bestnya lucnh date dgn blogger mesti mcm2 boleh smbang.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81