Monday, September 11, 2017

# aktiviti # media sharing

Tawaran Istimewa 5th Brick-Versary Legoland Malaysia

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Sebenarnya excited tau nak cerita tentang aktiviti aku masa pergi Legoland hari tu.Tapi untuk entry ni,aku nak perkenalkan apa yang best sempena 5th Brick-Versary Legoland Malaysia ni.Nanti aku cerita pengalaman aku pada hari sabtu tempohari.

Legoland Malaysia Resort telahpun menyambut Anniversary mereka yang ke 5 tahun pada bulan ini.Alahaii.sekejap je kan masa berlalu.Dah pun 5 tahun.Oklah,sempena Ulang tahun mereka yang ke lima ini,mereka sedang mengadakan promosi di samping aktiviti menarik sepanjang tempoh promosi mereka. Diantara 21 ogos sehingga 30 September 2017,Legoland Malaysia memberikan pelbagai aktiviti dan promosi untuk dinikmati oleh semua peminat Lego dan pengunjung Legoland Malaysia .


5th brick-versary


Antara Aktiviti menarik sepanjang 5th Brick-Versary Legoland Malaysia adalah :-

- Brick-Versary Goodies Coupon untuk dimiliki(1st-30 september 2017) -Gores dan lihat tetamu yang bertuah untuk  memenangi trip ke LEGOLAND Japan bersama keluarga.

-Jumbo Minifigure Trade - Pergi ke JUmbo Minifigures Trade dengan 1,000 jenis Minifigures dan cabar anak-anak untuk melihat siapa yang boleh mengumpul Minifigures yang paling banyak.

-Giant Lego Birthday Cake- Membina Giant Lego Birthday kek.

-5thBrick-Versary's Edisi Duplo Bricks -Jika anda adalah peminat Lego,jangan lepaskan peluang untuk mengetahui lebih lanjut aktiviti-aktiviti yang dijalankan untuk memenangi edisi terhad Duplo Brick's


-Brickdance By 12 LEGO costume characters- bersedia untuk melihat persembahan tarian LEGO Costumes

 Korang boleh melihat aktiviti sempena anniversary mereka di SINI




Hah,bukan sahaja korang mendapat keseronokkan,malah jika bertuah,korang akan menjadi pemenang untuk melawat LEGOLAND di Jepun tau..haruslah korang perlu datang dan menyaksikan sendiri aktiviti-aktiviti yang telah disediakan ye.
Upsized Deals : Dapatkan dengan segera
Ada dua kaedah korang boleh dapatkan tiket ini adalah:

1- Promosi di MATTA FAIR dengan diskaun sehingga 50%

-Nikmati 12 bulan kemasukkan tanpa had ke LEGOLAND theme park dengan harga RM195
-Beli tiket sehari serendah RM 115
-Pakej keluarga di Hotel Legoland dengan penjimatan sebanyak 30 % .Nikmati satu malam penginapan di Hotel LEGOLAND termasuk sarapan pagi dan dapatkan dua hari  kombo tiket untuk 5 orang.


2-Super Duper deal 

-Semua penduduk Johor boleh mendapatkan special pass untuk tiket sehari seperti di bawah ini

Awesome pass

Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 195

Premium Annual Pass

Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 295
mengikut terma dan syarat ye.






Aku dah,korang bila lagi..nanti tunggu aku update di lain entry untuk aktiviti yang dah aku join semasa di LEGOLAND tempohari.

tiket legoland

Antara rakan blogger yang join 5th Brick-versary Legoland Malaysia..Thanks Legoland for the awesome activities...




More Info korang boleh ke website LEGOLAND MALAYSIA ye

https://www.legoland.com.my/











Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

8 comments:



Follow Us @aida_yusof81