Thursday, November 23, 2017

# printcious

Baby Gift Idea dari Printcious.com - Precious Gifts from your heart

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Seronoknya kan menerima kedatangan ahli baru dalam keluarga,saudara mahupun sahabat handai kan.Of courselah bila pergi melawat mesti ada buah tangan yang dibawa sekali
Hah..selalu ape je yang korang berikan kepada ibu-ibu yang baru melahirkan anak ni.Mesti pakaian dan barangan baby kan.Tapi kan,apa  salahnya kita buat kelainan sedikit dalam memberi hadiah untuk mereka ni.Apa kelainan tu? meh aku nak share dengan korang tentang satu website ni yang memberikan kita banyak idea untuk sebarang occasion contohnya dengan memberikan kita idea baby gift ni hah.
Printcious.com - Precious Gifts from your heart merupakan tagline Printcious yang bermaksud Hadiah Istimewa dari Hatimu,yang sangat sesuai untuk diberikan kepada yang tersayang.Di Printcious.com korang boleh memilih hadiah bagaimana yang ingin diberikan.Samada memilih design yang sedia ada ataupun korang boleh mendesignkan sendiri mengikut citarasa korang,
Hah..boleh lah korang cari hadiah untuk diberikan kepada mereka yang mendapat baby baru tu.Korang boleh pilih antara hadiah-hadiah seperti dibawah ni ye.

REKAAN HADIAH DARI HATI DARI PRINTCIOUS.COM

Korang boleh memilih untuk membeli rompers yang sudah sedia dengan design dari Printcious atau korang boleh create sendiri dengan memasukkan gambar baby atau kata-kata comel untuk simanja.




Pillow 
Atau korang boleh pilih bantal hiasan ni dan mencetak gambar baby.Barulah ada kenangan untuk mereka nanti


Canvas
Semua hadiah-hadiah ni korang boleh dapati di Bahagian Newborn baby gift di bawah ni ye


Sebenarnya ,Pelbagai  Idea yang sesuai diberikan sebagai Hadiah dari Printcious ni tau.Bukan setakat untuk baby,tetapi banyak lagi.Korang boleh lihat jenis-jenis hadiah yang sesuai untuk korang hadiahkan kepada mereka.
Hah,kalau korang ada idea untuk reka sendiri hadiah untuk diberikan sebagai hadiah,dan tak tahu macam mana nak buat,di bawah ni aku akan tunjukkan cara-caranya,

CARA UNTUK DESIGN SENDIRI HADIAH DARI PRINTCIOUS.com



Mula-mula korang pilihlah dulu nak Hadiah apa,Baby rompers,mini Tree,Cushion atau lain-lain.
Lepas tu korang klik hadiah yang korang pilih tu and START DESIGNING



Korang boleh pilih untuk edit Nama,Photo dan background.Just klik je button sebelah tu.



 Bila dah siap korang boleh la pilih  size yang korang nak dan terus tekan button Add to Cart tu.



Siap..Dan korang boleh membuat pembayaran dengan pelbagai cara tau.Semuanya mudah.Just ikut step yang diorang bagitahu.Hah...Lepas tu tunggu jelah hasilnya yang sampai.
Ok.Nak bagitahu korang,produk dan printing dari Printcious ni memang berkualiti tau.Kalau warna tu takde pudar pun.Aku pernah order Mug bergambar,Dah dua tahun mug tu,tak luntur warna dia walau dicuci berkali-kali..So tak rugi korang memilih Printcious.com ni.
Hah..senang je kan macam mana nak hasilkan sendiri hadiah dengan kreativiti yang korang ada.
Untuk korang yang ingin melihat sendiri pelbagai jenis  Gift Idea,boleh layari details dibawah ni ye
Laman web : www.printcious.com/my
Facebook : wwwfacebook.com/Printcious
Twitter : @Printcious
Email : ask@printcious.com
Youtube : printcious-gifts
alamat :
No.30 Ground Floor,Jalan Tiara 4
Bandar Baru Klang,41150 Klang
Selangor D.E Malaysia



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

8 comments:



Follow Us @aida_yusof81