22
Assalamualaikum

Alhamdulillah..masih bernafas lagi blog nie.Semalam dengan keadaan huru hara sekejap bila tak dapat nak restore balik backup coding..huh...rasa nak pecah kepala..Nie semua gara-gara kononnya nak tunjuk keheroan edit blog sendiri...memang dah cantik-cantik buat banner..Tapi bila dah tak jadi,ingat nak backuplah balik pada coding lama..Last-last cari yang coding backup,terus tak jumpa..
Amek kau!!!


kisahsidairy







Blog nie telah dapat diselamatkan oleh dayang deno..Big Thanks dik,sebab tolong akak...Terharu bila orang tolong kita..Mula-mula tanya dia tentang template ape yang senang untuk diedit..Aku bagitau apa problemnya kat deno..Dia bermurah hati untuk tolong aku..Thanks sangat-sangat..Ingat petang tadi dapatlah jumpa dia sebab dia ada kat JB hari nie...Tapi ada masalah yang tak dapat disettlekan cepat,menyebabkan aku terpaksa cancel nak jumpa dia...huhu..sedih..

kisahsidairy



Post a Comment

  1. lepas ni.. ida jangan lupa... backup dulu tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mase tengah backup bateri laptop habis...terpadam terus..

      Delete
  2. hoho, nasib baik kak... :) legaaaa.... mama dapat rasa tekanan akak tu.....

    ReplyDelete
  3. wah...kalau cik akak nie kak ida...silap2 semua hilang...dengan blog sekali hilang :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..nasib baik dah ok kan..:)

    ReplyDelete
  5. Alahamdulillah =) he3 blog ni pn dah berubah lain

    ReplyDelete
  6. Fuhh nasib baik la dpt selamat blk.. kalau dak adoiii ruginya la.. =D

    ReplyDelete
  7. Yup no wonder blog ni dah beubah wajag..nasib baik boleh diselamatkan lagi..kita punya experiment kat another blog huru-hara..banyak yang hilang..hmmm

    ReplyDelete
  8. nasib baik ada yg sudi membantu :)

    ReplyDelete
  9. akak punblog br sihat...hahaha..mujur dah pulih..mmg gabra laa kan..hiihi

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah selamat.. bahanya jika tak sempat nak backup kan..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah akak :) Lega deno akak suka^^ tapi tak dapatlah buat kerawang mcm dulu... huhu... deno balik esok, insyaallah akak next time ada rezeki kita jumpa :)

    ReplyDelete
  12. p/s: akak , akak buat scroll box kat bloglist, kemas sikit kak :)

    ReplyDelete
  13. nasib baik dapat diselamatkan :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..nasib baik dah okey :) kalau jadi kat saya,saya pun rasa nak pecah kepala ni,dulu masa blog tak boleh bukak pun dah pening kepala...peringatan untuk saya juga :)

    ReplyDelete
  15. syukur alhamdulillah. da kembali sihat blog KSD :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top