Blog Telah Diselamatkan oleh DayangDeno

Saturday, September 28, 2013

Assalamualaikum

Alhamdulillah..masih bernafas lagi blog nie.Semalam dengan keadaan huru hara sekejap bila tak dapat nak restore balik backup coding..huh...rasa nak pecah kepala..Nie semua gara-gara kononnya nak tunjuk keheroan edit blog sendiri...memang dah cantik-cantik buat banner..Tapi bila dah tak jadi,ingat nak backuplah balik pada coding lama..Last-last cari yang coding backup,terus tak jumpa..
Amek kau!!!


kisahsidairy







Blog nie telah dapat diselamatkan oleh dayang deno..Big Thanks dik,sebab tolong akak...Terharu bila orang tolong kita..Mula-mula tanya dia tentang template ape yang senang untuk diedit..Aku bagitau apa problemnya kat deno..Dia bermurah hati untuk tolong aku..Thanks sangat-sangat..Ingat petang tadi dapatlah jumpa dia sebab dia ada kat JB hari nie...Tapi ada masalah yang tak dapat disettlekan cepat,menyebabkan aku terpaksa cancel nak jumpa dia...huhu..sedih..

kisahsidairy



You Might Also Like

22 Orang Komen

  1. lepas ni.. ida jangan lupa... backup dulu tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mase tengah backup bateri laptop habis...terpadam terus..

      Delete
  2. hoho, nasib baik kak... :) legaaaa.... mama dapat rasa tekanan akak tu.....

    ReplyDelete
  3. wah...kalau cik akak nie kak ida...silap2 semua hilang...dengan blog sekali hilang :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..nasib baik dah ok kan..:)

    ReplyDelete
  5. Alahamdulillah =) he3 blog ni pn dah berubah lain

    ReplyDelete
  6. Fuhh nasib baik la dpt selamat blk.. kalau dak adoiii ruginya la.. =D

    ReplyDelete
  7. Yup no wonder blog ni dah beubah wajag..nasib baik boleh diselamatkan lagi..kita punya experiment kat another blog huru-hara..banyak yang hilang..hmmm

    ReplyDelete
  8. nasib baik ada yg sudi membantu :)

    ReplyDelete
  9. akak punblog br sihat...hahaha..mujur dah pulih..mmg gabra laa kan..hiihi

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah selamat.. bahanya jika tak sempat nak backup kan..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah akak :) Lega deno akak suka^^ tapi tak dapatlah buat kerawang mcm dulu... huhu... deno balik esok, insyaallah akak next time ada rezeki kita jumpa :)

    ReplyDelete
  12. p/s: akak , akak buat scroll box kat bloglist, kemas sikit kak :)

    ReplyDelete
  13. nasib baik dapat diselamatkan :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..nasib baik dah okey :) kalau jadi kat saya,saya pun rasa nak pecah kepala ni,dulu masa blog tak boleh bukak pun dah pening kepala...peringatan untuk saya juga :)

    ReplyDelete
  15. syukur alhamdulillah. da kembali sihat blog KSD :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"