Sunday, November 24, 2013

# mini Ga

Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B

Assalamualaikum

Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B


Mini GA ini dianjurkan bertujuan untuk mengumpul Like untuk Baby Zara Soffiya Di dalam Contest Baby Di Facebook.

Syarat syarat Penyertaan yang amat mudah iaitu :-

1-Like Fanpage  di sini >> https://www.facebook.com/bubblesbaby
2-Like Gambar Baby Zara di sini >> Facebook 
3- Buat Entry Bertajuk "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B"
4-Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
ccredit to Mialiana
5-Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entry ini


Mini GA ini berlangsung pada 18hb November hingga 12.00pm 24 November.

Hadiah yang bakal Diberikan kepada pemenang
Pemenang Pertama

-Sehelai Shawl Half Moon Double Layer

Pemenang Tempat ke Dua
Sehelai Shawl

Pemenang Tempat ke Tiga Dan Ke Empat

2pcs Fresh Magnet

Pemenang Tempat Lima/Enam /Tujuh



Dan
10 blog bertuah  akan di masukkan Dalam Bloglist Kisahsidairy.com

*** Pemenang akan dipilih melalui Random.org

Harap "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B" dapat support dari korang..

Terima kasih.Teruskan menyokong Kisahsidairy.com




85 comments:

  1. kita join sis :)

    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  2. mcm best je, nk join jgak la nanti..hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. http://arinazmancontenstbloggie.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  5. http://eymasu.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  6. http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  7. pukul 6 plus plus karang datang mai sini balik komen na... he he he...

    ReplyDelete
  8. bez2 hadiahnya kak
    insha Allah weekend nnti yumida join
    sellalunya yumida join ga ari sabtu n ahad

    ReplyDelete
  9. http://arnilala.blogspot.com/2013/11/httparnilalablogspotcom201311segmen.html

    ReplyDelete
  10. Kita join sekali ya :

    http://myblogsantai.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  11. fiza dtg support..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  12. As salam akak,

    Saya dah join ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  13. join!

    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  14. Saya join http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  15. akak join.....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  16. saya join gak. kalau menang hadiah boleh bagi kat adik2. heee..

    http://rizalpaperbaghead.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  17. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  18. kenit join kak (^__^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  19. terima kasih jemput.. aiza bookmark dulu.. insya-Allah akan join.. :D

    ReplyDelete
  20. http://jombercontest.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  21. Kakak ni tak ada FBlah. tapi kakak sokong dgn memberikan komen ajelah..

    ReplyDelete
  22. http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  23. dah join kak...

    http://www.bubblynotes.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  24. yippieee dah join ~~ http://aefaaerisya88.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  25. support sis
    http://www.dayangdeno.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  26. join ur sweet contest dear!!goodluck!
    http://mrsupham.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  27. http://www.mizisempoi.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  28. I think that everything published made a lot of sense.
    But, what about this? suppose you composed a catchier post title?

    I am not saying your content is not solid.,
    however what if you added a post title that makes people desire more?
    I mean "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B" is a little boring.

    You ought to look at Yahoo's front page
    and see how they create news headlines to grab viewers to open the links.
    You might try adding a video or a pic or two to get people
    excited about everything've written. Just my opinion, it might make your website a little bit more interesting.


    Feel free to surf to my blog: elegant cake toppers ()

    ReplyDelete
  29. k.ena dah join

    http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  30. http://nur-afiz.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  31. Afifah Join :)

    http://afifahanuar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  32. saya join :)

    http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  33. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ayu join

    ReplyDelete
  34. http://batrisyiagiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  35. saya join sis :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  36. http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  37. ramai gak yang join GA nie..hehe..Good luck pada semua..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  38. aiza join..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  39. La Siti, sya dah hantar salah entry lah ni ya ? Hahaha...saya hantar ke blog Dhiadirham haha. Tak pa saya betulkan balik nanti. Sorry yek.

    ReplyDelete
  40. Ok, dah betulkan dah. Saya join Siti..haha.
    http://lynnmunir.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  41. http://pening-pala.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  42. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  43. kak ida.,..nanti cik akak join k...hihi...

    singgah nuffnang pagi nie :)

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum..:)

    semoga sukses ye...

    ramai yg join tu :)

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum...
    miya join tau akak...
    good luck...
    hehehehe...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  46. kunjungan pertama di rabu siang, salam blogger

    ReplyDelete
  47. ちょっと!誰かが私Myspaceグループウェブサイトに来たので、私たちとそれに一見を与える。私は間違いなく愛する情報。私はブックマークがありますこれをつぶや私の信者と !例外的なブログと驚くべきデザインとスタイル。

    Take a look at my blog post - アグ ブーツ 激安

    ReplyDelete
  48. Bismillah saya join :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  49. Sayaa join ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  50. Support.

    http://espiranzagurlz.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  51. oshin join !

    semoga berjalan lancar mini GA ni :)

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  52. JOIN

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  53. tira support sini .

    http://itsmetira.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  54. maaf kak, tak dapat nak join, lagipun ika takde facebook jadi tak boleh nak like gmba...
    semoga berjaya kak for the baby contest...

    ReplyDelete
  55. selamat bersegmen...

    p/s: terima kasih join segmen saya..
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  56. selamat bersegmen! klu sempat saya join :-)

    ReplyDelete
  57. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    wahh macam best segmen nie... pape tahniah yer... moga sukses bersegmen k..

    mselim3

    ReplyDelete
  58. cik akak join
    support kak ida

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  59. Join jugak. :')

    http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  60. Join gak....

    http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  61. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  62. ramainya join GA nie... gud luck semua... :)

    ReplyDelete
  63. Saya join ye kak:

    http://izzaraamani01.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  64. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  65. saya join :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  66. http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  67. as salam kak, yumida x sempat nak join
    ingat nak join last weekend, tp x dpt..ada hal
    yumida dah like pic baby zara..all d bez k
    isi tabung nuff sini-Discovery Extravaganza

    ReplyDelete
  68. This site and the resources you provide is really nice keep it up.
    mehndi designs for kids
    good morning sister

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81