84
Assalamualaikum



Mini GA ini dianjurkan bertujuan untuk mengumpul Like untuk Baby Zara Soffiya Di dalam Contest Baby Di Facebook.

Syarat syarat Penyertaan yang amat mudah iaitu :-

1-Like Fanpage  di sini >> 3B
2-Like Gambar Baby Zara di sini >> Facebook 
3- Buat Entry Bertajuk "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B"
4-Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
ccredit to Mialiana
5-Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entry ini


Mini GA ini berlangsung pada 18hb November hingga 12.00pm 24 November.

Hadiah yang bakal Diberikan kepada pemenang
Pemenang Pertama

-Sehelai Shawl Half Moon Double Layer

Pemenang Tempat ke Dua
Sehelai Shawl

Pemenang Tempat ke Tiga Dan Ke Empat

2pcs Fresh Magnet

Pemenang Tempat Lima/Enam /Tujuh



Dan
10 blog bertuah  akan di masukkan Dalam Bloglist Kisahsidairy.com

*** Pemenang akan dipilih melalui Random.org

Harap "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B" dapat support dari korang..

Terima kasih.Teruskan menyokong Kisahsidairy.com




Post a Comment

  1. kita join sis :)

    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  2. mcm best je, nk join jgak la nanti..hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. http://arinazmancontenstbloggie.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  5. http://eymasu.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  6. http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  7. pukul 6 plus plus karang datang mai sini balik komen na... he he he...

    ReplyDelete
  8. bez2 hadiahnya kak
    insha Allah weekend nnti yumida join
    sellalunya yumida join ga ari sabtu n ahad

    ReplyDelete
  9. http://arnilala.blogspot.com/2013/11/httparnilalablogspotcom201311segmen.html

    ReplyDelete
  10. Kita join sekali ya :

    http://myblogsantai.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  11. fiza dtg support..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  12. As salam akak,

    Saya dah join ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  13. join!

    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  14. Saya join http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  15. akak join.....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  16. saya join gak. kalau menang hadiah boleh bagi kat adik2. heee..

    http://rizalpaperbaghead.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  17. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  18. kenit join kak (^__^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  19. terima kasih jemput.. aiza bookmark dulu.. insya-Allah akan join.. :D

    ReplyDelete
  20. http://jombercontest.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  21. Kakak ni tak ada FBlah. tapi kakak sokong dgn memberikan komen ajelah..

    ReplyDelete
  22. http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  23. dah join kak...

    http://www.bubblynotes.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  24. yippieee dah join ~~ http://aefaaerisya88.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  25. support sis
    http://www.dayangdeno.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  26. join ur sweet contest dear!!goodluck!
    http://mrsupham.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  27. http://www.mizisempoi.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  28. I think that everything published made a lot of sense.
    But, what about this? suppose you composed a catchier post title?

    I am not saying your content is not solid.,
    however what if you added a post title that makes people desire more?
    I mean "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B" is a little boring.

    You ought to look at Yahoo's front page
    and see how they create news headlines to grab viewers to open the links.
    You might try adding a video or a pic or two to get people
    excited about everything've written. Just my opinion, it might make your website a little bit more interesting.


    Feel free to surf to my blog: elegant cake toppers ()

    ReplyDelete
  29. k.ena dah join

    http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  30. http://nur-afiz.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  31. Afifah Join :)

    http://afifahanuar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  32. saya join :)

    http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  33. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ayu join

    ReplyDelete
  34. http://batrisyiagiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  35. saya join sis :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  36. http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  37. ramai gak yang join GA nie..hehe..Good luck pada semua..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  38. aiza join..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  39. La Siti, sya dah hantar salah entry lah ni ya ? Hahaha...saya hantar ke blog Dhiadirham haha. Tak pa saya betulkan balik nanti. Sorry yek.

    ReplyDelete
  40. Ok, dah betulkan dah. Saya join Siti..haha.
    http://lynnmunir.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  41. http://pening-pala.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  42. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  43. kak ida.,..nanti cik akak join k...hihi...

    singgah nuffnang pagi nie :)

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum..:)

    semoga sukses ye...

    ramai yg join tu :)

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum...
    miya join tau akak...
    good luck...
    hehehehe...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  46. kunjungan pertama di rabu siang, salam blogger

    ReplyDelete
  47. ちょっと!誰かが私Myspaceグループウェブサイトに来たので、私たちとそれに一見を与える。私は間違いなく愛する情報。私はブックマークがありますこれをつぶや私の信者と !例外的なブログと驚くべきデザインとスタイル。

    Take a look at my blog post - アグ ブーツ 激安

    ReplyDelete
  48. Bismillah saya join :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  49. Sayaa join ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  50. Support.

    http://espiranzagurlz.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  51. oshin join !

    semoga berjalan lancar mini GA ni :)

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  52. JOIN

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  53. tira support sini .

    http://itsmetira.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  54. maaf kak, tak dapat nak join, lagipun ika takde facebook jadi tak boleh nak like gmba...
    semoga berjaya kak for the baby contest...

    ReplyDelete
  55. smoga berjaya kontes ni yak...

    ReplyDelete
  56. selamat bersegmen...

    p/s: terima kasih join segmen saya..
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  57. selamat bersegmen! klu sempat saya join :-)

    ReplyDelete
  58. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    wahh macam best segmen nie... pape tahniah yer... moga sukses bersegmen k..

    mselim3

    ReplyDelete
  59. cik akak join
    support kak ida

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  60. Join jugak. :')

    http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  61. Join gak....

    http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  62. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  63. ramainya join GA nie... gud luck semua... :)

    ReplyDelete
  64. Saya join ye kak:

    http://izzaraamani01.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  65. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  66. saya join :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  67. http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  68. as salam kak, yumida x sempat nak join
    ingat nak join last weekend, tp x dpt..ada hal
    yumida dah like pic baby zara..all d bez k
    isi tabung nuff sini-Discovery Extravaganza

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top