23
Assalamualaikum


Balik dari kerja semalam,ada surat atas meja..Seperti biasa ignoredkan je sebab selalunya surat untuk en.husband je..Tapi tetap belek juga sebab en.husband pun buat tak tahu dengan surat tu.

Rupanya cek dari pihak Nuffnang dah sampai...aikk!!!! baru tuari hantar tiket kat nuffnang tanya bila cek tu bila nak sampai..Tup tup dah sampai..

Thanks kat Nuffnang.Pertama kali dapat cek dari pihak Nuffnang...En.husband cakap,lepas nie boleh la simpan dulu..dah banyak baru cashout...Mybe dia dah percaya pihak Nuffnang tak menipu blogger..heheh...yelah as husband of course la dia taknak wife dia kena tipu kan...Thanks to support me dear...

nuffnang


p/s :Sorry sesangat kepada pemenang MINI GA...hadiah lambat untuk di pos disebabkan..Mybe dalam minggu nie akan di selaraskan semua penghantaran disebabkan ada segelintir pemenang yang belum menghantar butiran..



Post a Comment

  1. Alhamdulillah...mesti banyak tu! Bolehlah belanje :)

    ReplyDelete
  2. Yeayy boleh blnja..hihi..tahniah sis!;)

    ReplyDelete
  3. Wah dah cashout. Semoga bertambah lagi rezeki ya. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. semoga terus murah rezeki kak.. :D

    ReplyDelete
  5. wow kak best nya :) saya pon dok tunggu masa ja nak cashout hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah. berapa dapat. nak gak tau. berapa lama dah simpan. kita ni pun tengah menyimpan lagi ..

    ReplyDelete
  7. wahhhh sonoknya.rara pon nk claim.tp tunggu lah tgu banyak sket.

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah akak! Cepat ek akak dapat :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..beznye
    nanti share la dgn kamibrg yg akak beli..bez bez..kasi semangat berblogging ni

    isi tabung nuffnang sini-transition

    ReplyDelete
  10. sorang lagi dah cash out? bestnyerrrrr alhamdulillah tahniah ye kak (^_^)

    ReplyDelete
  11. best kan dpt check dr nuffnang..tahniah..

    ReplyDelete
  12. fuyoo boleh belanjeee berkat nuffnang hhehe

    ReplyDelete
  13. samalah br 3hari lepas dpt cek dr nuff

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus berjaya.. aamiin..

    ReplyDelete
  15. wah, bestnya.... tahniah dpt rezeki =)

    ReplyDelete
  16. semoga terus gigih berblogging kak :)

    ReplyDelete
  17. boleh beli apa yang diidamkan......

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top