34
Assalamualaikum

Dah lama sebenarnya tak check Ranking Alexa untuk blog nie..Sejak dua bulan lepas aktiviti berblogging berkurangan sebab kemalasan nak update entry dan juga blogwalking...
Bila dah tak rajin nak blogwalking dan update entry,kuranglah pengunjung yang datang kan..

Hari nie saja nak semak balik berapa agaknya penurunan blog nie dari bulan november lepas

Klik link atas nie ..Entry terdahulu yang mencatatkan ranking Alexa di malaysian adalah 665 yang bagi aku dah cukup membanggakan...

Tapi hari ini,dah cukup menyedihkan...Untuk memulihkan ranking nie,kena lah ambil masa dan peluang untuk mengubahnya...
alexa
betapa banyak penurunnya tu...


harap lepas ini akan lebih baik.. Kalau kroang nak tau mengenai alexa..Boleh baca di entry Bubblynotes..
Nampak sangat pemalas...hahahaha... kejar masa nak buat kerja nie...



Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak. heee takpe2. nanti kejar lagi berblogging ni. in shaa Allah boleh naik balik ranking ni :)

    ReplyDelete
  2. salam sis kita pun sama juga..asal kurang update blog mula la menurun

    ReplyDelete
  3. ok lah tu kak, mama corot ni... cencorot mama jadiknya

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    ok lah nie.. terbaik lagi .

    mselim3

    ReplyDelete
  5. takpe kak...ada masa lagi nak baiki..hehehe

    ReplyDelete
  6. tq for sharing psl alexa.... kena 'kerja keras' lagi lah untuk naikkan balik ranking tu ye

    ReplyDelete
  7. trun skit ja kak . masih berada di zon selesa ^_^

    ReplyDelete
  8. masih terbaik.. kalau nak banding dengan Fiza lagi la ke laut terus...

    ReplyDelete
  9. Ok la 2. Kit jauh berbeza tu. =)

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah..terbaek da tu..mcm kami yang nie susah lagi nak sampai tahap tu.. apa2 pun tahniah.. :-)

    ReplyDelete
  11. akak pun dah lama tak check KSD..masih ribu raban lagi kut..haha

    ReplyDelete
  12. ok la tu..akak lak dulu 400+ je..sekarang 3 ribu kot..hahahahaha

    ReplyDelete
  13. Tahniaha aida...atas dari seribu dah tu..sya pnya blog tak tau la..hehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  15. Usaha lagi kak pasni..Fiza pun tak check sangat..hihi..asal happy berblogging :)

    ReplyDelete
  16. Masih ditahap yg baik. Kena rajinlah publish entri dan bw...cepat turunnya nanti.

    ReplyDelete
  17. kira ok lagi tu kak.. aiza punya terus jadi juta-juta lepas tukar domain..

    ReplyDelete
  18. wah hebat lah kak dia...hihi...
    cik akak alexa entah kemana nieh kak..hihi

    ReplyDelete
  19. akak punya kejap up down....tapi perjalanan masih jauh lagi.....

    ReplyDelete
  20. kenit punya takyah tengok la memang turun macam air hujan hahaha :D

    ReplyDelete
  21. Nanti naiklah tu..tapi memang struggle nak maintain Alexa ranking ni...

    ReplyDelete
  22. tahniah
    hebak dah pencapaian tu :)

    ReplyDelete
  23. tahniah
    hebak dah pencapaian tu :)

    ReplyDelete
  24. dah ok dah tu...kena maintainkan je :)

    ReplyDelete
  25. all the best kak.. im sure u can.. chayookkk :D

    ReplyDelete
  26. yana tak pernah cek pon .. tah mcm tak reti jerk. hehehhh chaiyok kak !! up entry yg hot2. hehehh

    ReplyDelete
  27. fae pun x active blogging and bw beberapa minggu yang lalu

    ReplyDelete
  28. Eh kira dh mantap la tue.. keep it up k.. =D

    ReplyDelete
  29. walaupun trun sy ttp dibelakang kamu... hehe

    ReplyDelete
  30. ika tak pernah pun check ni...huhuhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top