33
Assalamualaikum


Alhamdulillah..makin Hari Makin Baik..Bukan niat nak menunjuk,cuma merasakan usaha gigih aku untuk blog nie selama ini berbaloi..Mungkin kerja keras aku tanpa sokongan korang pun takkan bawak aku sejauh ini...Walaupun aku tidak setanding mereka-mereka yang otai,tapi cukuplah sekadar mempunyai kawan yang senantiasa menerjah blog nie.Tanpa korang,blog ini mungkin tiada apa-apa...

Ada entri lepas tentang Ranking Alexa di Sini >>>>Ranking Alexa Kisah Si Dairy


Melihat pencapaian ranking alexa nie,membuatkan aku lebih semangat untuk berblogging walaupun adakalanya ketandusan idea.

Aku berhajat untuk buat satu GA dari hasil titik peluh aku sendiri tanpa menggunakan sponsor..Insyallah..Harap termakbul hendaknya.

Kalau korang nak melihat ranking blog korang di Alexa..sila terjah Check Disini >> Alexa

kalau korang tak tahu macam mana nak pasang Meta Tag Alexa nie.Korang boleh pergi ke blog Mialiana
Ada tutorialnya disitu..



Post a Comment

  1. Assalammualaikum... kisahsidairy,

    moga2 ranking alexa makin naik k...

    mselim3

    pls: admin seorang yg rajin jd ranking alexa naik.. kan!

    ReplyDelete
  2. Tahniah Aida..hebat ranking kat Malaysia tu...Semoga terus berjaya k....nway kalau Aida nak sponsor GA kita nak join sekali tau..Just let me know ya!!!

    ReplyDelete
  3. hehehe..husna siap download alexa toolbar kat atas google chrome..=P

    singgah dari blog kak farah..=)

    ReplyDelete
  4. wah tahniah sis..nampak hebat ranking alexa tu :)

    ReplyDelete
  5. tahniah sis wahh rekod suda bertambah baik :)..
    jemput join segmen nie sis
    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  6. kalau nak compare ranking aleza sy ngan awk mmg jauh beza teruknya ranking sy.. :( anyway congratulation..dengan support dari kwn2 i'm sure ranking tu akan get better nanti..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. masih kureng fhm bab ranking..ngeh2..tahniah2.

    ReplyDelete
  8. nnti bg tunjuk ajar kt saya budak baru blajar nih ek...hehe

    ReplyDelete
  9. memang terro la alexa dlam malaysia tu. keep ut up dan salam ukhuwah ye :)

    ReplyDelete
  10. akakpun dah lama tak check ranking alexa ni..jap nak check..turunkah, atau naikkah..hihu

    ReplyDelete
  11. tahniah kak...dh nak hampir top 500..

    ReplyDelete
  12. Tahniah dan semoga berjaya mengukuhkan lagi ranking anda. Saya tumpang gembira dengan kejayaan rakan-rakan semua.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum... Salam perkenalan.. semoga berjaya k.. http://orlyloveshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah untungnya kak ida tau...bilalah nak dapat cam kak ida nie...hihi

    ReplyDelete
  15. tahniah makin meningkat nampak gayanya.....

    ReplyDelete
  16. menarik blog anda..singgah sebentar

    ReplyDelete
  17. suatu pencapaian yg memberi motivasi kpd kengkawan yg lain juga..al hamdulillah. :)

    ReplyDelete
  18. Bagusnya.. tahniah... kerja keras dah membuahkan hasil nampaknya..

    ReplyDelete
  19. tahniah sis!!! wah dah bawah seribu tu... deno pun nak check la... :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah..dasatlah alexa KSD. semoga terus bersemangat.

    ReplyDelete
  21. Tahniah kak..semoga makin hebat dan makin maju..happy blogging!

    ReplyDelete
  22. wah, tahniah hebat tu kak.. terbaiklah.

    ReplyDelete
  23. tahniah... hebat tu, blink2 mata tgk angkanya :D

    ReplyDelete
  24. tahniah... hebat tu, blink2 mata tgk angkanya :D

    ReplyDelete
  25. tahniah... hebat tu, blink2 mata tgk angkanya :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top