14
Assalamualaikum

Salam pagi sabtu semua..wah..bila bercakap mengenai kembar nie,memanglah teruja..Kebanyakkan kembar nie selalu sangat menarik perhatian orang.Sebabnya mungkin dari pandangan kembar yang seiras dan tidak seiras.Selalunya jugak orang ingin nak mengetahui kehidupan pasangan kembar nie kan..

Begitulah keyword yang aku jumpa di Blog aku nie..Aku tak pasti kenapa orang mencari pasangan kembar nie..Siapa ada keturunan kembar..Angkat tangan??? Kalau ikut keturunan aku,ada jugak yang kembar.makcik aku yang duduk johor nie.Kalau tengok pada wajah mereka memang susah nak pastikan mana satu nama yati dan mana satu nama Nani.

Bila dah kahwin pun mereka enggan berpisah jauh,nasib baik dapat suami pun dekat-dekat je.Kalau korang tengok anak masing-masing mempunyai wajah yang sama..hehehee..yelah mungkin mak mereka kembar,Tu yang turun pada anak tu
baby kembar
Sumber : google

Teringat masa jalan-jalan di KLCC 2 tahun lepas,Terjumpa budak kembar  tiga.Memang muka mereka seiras sangat..Mak dok sibuk suruh ambil gambar si kembar nie..Memang comel..Dalam pada tu,boleh cakap kat aku,kan bagus awk dapat anak kembar tiga jugak..hehehe...yo ler tu mak..nanti mak jugak dok pening cucu ramai sangat...hahahha.

kembar
Korang boleh baca entry aku nie + Si Kembar 3

Kenapa entry aku pasal Kembar??Ini semua gara-gara Keyword di Nuffnang yang mencari kembar di Blog aku nie..hehehe..

keyword

Aku ada cerita sedih nak bagitau korang..huhuhuhu.Malam tadi tak boleh nak tido sebab memikirkan kejadian semalam..Tunggu next entry la ye...



Post a Comment

  1. apakah kisah itu kak?.. bila kita berdua nak jumpa ni kak.. rumah dekat tapi seksa betul nak jumpa... hihih

    ReplyDelete
  2. Cerita pasal kembar ni; ..kawan sy kawen lewat drpd saya tup tup dah potong sy dan rakan lain dgn beranak kembar 2 kali..1st baby girl twin lps tu 2nd beranak dapat baby boy dan terbaru dapat baby kembar lelaki pulak.. Terus ada anak 5 dalm masa 4thn. Rezeki mereka alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. apa kejadian semalam tu kak eda??? jangan fikir sangat, if you need me you could what's app me...

    *jaga kembar ni bukan mudah, sedangkan sorang pun cabarannya ada inikan lagi 3...

    ReplyDelete
  4. apakah kejadian tu? menanti entri mu

    ReplyDelete
  5. Seronok siapa yang dapat anak kembar..

    ReplyDelete
  6. mesti cerita baik punya....sure happy yea ida....

    ReplyDelete
  7. masa remaja dulu pernah berangan nak anak kembar.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Adik ipar saya kembar xseiras...sorang lelaki dan sorang perempuan. Xterasa sgt yg diorang ni kembar.

    ReplyDelete
  9. Sy ada shabat kembar... Tapi dh khwin dan akhirnya dok juga jauh2...

    ReplyDelete
  10. Sy ada shabat kembar... Tapi dh khwin dan akhirnya dok juga jauh2...

    ReplyDelete
  11. comelje tengok kembar2 ni...suka :)

    ReplyDelete
  12. Suspen pulak ttg cerita nanti tu...

    ReplyDelete
  13. dpt kembar 3 sekaligus rasanya puas hati..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top