23
Assalamualaikum

last aku update Ranking alexa blog kisahsidairy nie adalah bulan September.Boleh tengok di SINI.Memang aku akui,ranking alexa semakin menurun sejak ni.Mungkin kerana kurang update dan kurangnya visitors ke blog ni.

Lately ni aku memang ada masalah untuk blogwalking.Kebiasaannya aku akan update dan blogwalking semasa bekerja.Bila dah takde kerja tulah aku curi-curi masa untuk update dan blogwalking,.

Tapi sejak internet di office ada masalah,itu juga menjadi maslah bagi aku untukupdate dan blogwalking.Diakui tak ramai yang ingin menjengah ke blog aku ni.Mungkin kerana kurangnya aku blogwalking ke blog2 mereka.

Ini juga adalah entry autopublish,kekadang aku hanya boleh update melalui tab sahaja.yelah,menggunakan tab menjadi satu masalah bagi aku.Kurang selesa pulak kan menggunakan tab berblogging dan blogwalking

Ok..letss check it out,berapa penurunan ranking alexa di blog sidairy nie
alexa
Insha allah,kalau takde ape masalah,aku akan cuba blogwalking dan maintainkan  ranking ALEXA ni


Bagi korang yang ingin mengetahui ranking alexa blog korang,boleh la check dekat SINI

Post a Comment

  1. ok sangat ni kak ida...bawah 1K lagi..saya ni jauh nak kejar..

    ReplyDelete
  2. keep it up kak!take your time...nanti naik la tu balik

    ReplyDelete
  3. Tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  4. hebat tu ida..! tahniah.. happy bloggping ;)

    ReplyDelete
  5. terbaiklah sis..kathy merosot semula... :(

    ReplyDelete
  6. Cik akak berada di angka seribu kak...boleh buat belanja kfc kalau dapat tunai..hihi..tahniah kak...

    ReplyDelete
  7. Kira ok juga tu sis bwh 1k..tak pe blh usahakn lgi

    ReplyDelete
  8. dah lama giler akak tak check rank alexa ni..entah dok nombor berapa la blog akak tu..hhahah..

    ReplyDelete
  9. Ranking blog saya masih 1k lebih ni T_T

    ReplyDelete
  10. Bihah dah follow blog ini
    kalau sudi folloow balik dan singgah sellalu
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...tahniah...insya Allah, bole dibaiki lagi tu

    ReplyDelete
  12. Wah, bestnyer kalau dapat ranking gitu...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah... 3 angka... semoga makin meningkat rating kak ida..... happy2 selalu :)

    ReplyDelete
  14. Wahh....tahniah sis....hebat ni...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top