20
Assalamualaikum
sumber:google


Lama jugak kan aku tak membebel pasal ranking Alexa blog ni..Dulu memang rajin jugak la kan aku update pasal nie..Sejak 3-4 bulan Alexa aku terus jatuh menjunam,rasa macam malas pulak nak update..


La nie,bila dah kembali pulih seperti biasa,atas kegigihan aku untuk terus berblog,maka kejatuhan itu dapat diperbaiki sedikit demi sedikit...

Agak-agak korang, Ranking Alexa ni mempengaruhi blog tak...Jawapan aku of course la ada...Sebab,macam mana kita nak yakinkan sponsor atau customer untuk beriklan kat blog kita..Lain la kalau korang berblog hanya untuk suka-suka kan...Insyallah..aku pernah bagitau,bila aku dah bersara dari alam pekerjaan,aku nak lah blog ni menjadi sumber pendapatan aku pulak...Why NOT kan

Kalau korang nak tahu pasal alexa nie,korang nak belajar tentang selok belok blog,aku sarankan korang ke blog Hasrul Hassan.Dia banyak mengajar para blogger macam mana nak dapatkan SEO yang terbaik untuk blog disamping panduan untuk blogger-blogger Newbie nie..Boleh klik Link SINI

Occay la,sebelum ni pun aku dah banyak kali update pasal Ranking Alexa di SINI , SINI , dan Di SINI

Bukan senang tau nak konsisten kan blog di bawah 1k di dalam Malaysia nie


Alhamdulillah,,ranking alexa terbaru KisahsidairyDotCom ni


Moga Terus dibawah 1k Traffik di Malaysia...Insyallah...

Post a Comment

  1. terbaikkk.... my alexa dah up balik..sbb setahun lebih sepi....

    ReplyDelete
  2. Wahh...tahniah Sis....semoga no tu sentiasa mengecil lagi....

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah la sis teruskan kekalkan rangking

    ReplyDelete
  4. tahniah...semoga kekal rajin..heheh

    ReplyDelete
  5. mcm mn nk check? (ada hati nk check tu) haha

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. cuba kekalkan ranking yang terkini.. moga dapat menaikkan lagi ranking satu hari nanti..

    ReplyDelete
  9. Tahniah Aida ...Kita punya masih lagi satu k keats ..lum turun kagi bawah 1k

    ReplyDelete
  10. wooooo !! tahniah.... kejar lagi kak ida.... mesti bahagia je tengok ranking tuuu

    ReplyDelete
  11. Tahniah! Ranking Alexa ni fragile sangat...kena rajin dan perlu konsisten.

    ReplyDelete
  12. Congrats kak! usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top