Hadiah Dan Kad Raya

Wednesday, July 08, 2015

Assalamualaikum

Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu.

Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blog fiza..Memang aku dok aim nak lampu tu sebab comel sangat..Cer korang tengok gambar ni...

comel kan...
Disebabkan tulah aku berusaha untuk mendapatkannya..Aku pilih yang warna pink tu..

Tunjuk bukti sikit.hihi
Nak bukak sayang pulak..Ni aku nak guna untuk rumah baru.so, sebab tu taknak buka lagi..sayang sangat.


Oklah..cerita kedua pulak tentang kad raya dari rakan blogger.Ada dua keping kad raya yang aku terima iaitu dari fiza jugak dan blogger fuza musa.Thanks bagi kita kad raya eh!!
Onsyaallah..tahun depan baru balas..hehe

You Might Also Like

14 Orang Komen

  1. Tahniah...memang cantik lampu tu..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah selamat sampai..wah simpan dulu ye :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ferd...

    Semoga kesihatan Ferd dan baby berada dalam keadaan baik2 sahaja hendaknya...

    ReplyDelete
  4. Mst tak sabar ddk umah baru kan....pink mmg awesome

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  6. ummi singgah petang,
    kengkawan cari vitamin, jom ke blog ummi. tq

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"