Wednesday, July 08, 2015

# hadiah dari blogger # kad raya

Hadiah Dan Kad Raya

Assalamualaikum

Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu.

Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blog fiza..Memang aku dok aim nak lampu tu sebab comel sangat..Cer korang tengok gambar ni...

comel kan...
Disebabkan tulah aku berusaha untuk mendapatkannya..Aku pilih yang warna pink tu..

Tunjuk bukti sikit.hihi
Nak bukak sayang pulak..Ni aku nak guna untuk rumah baru.so, sebab tu taknak buka lagi..sayang sangat.


Oklah..cerita kedua pulak tentang kad raya dari rakan blogger.Ada dua keping kad raya yang aku terima iaitu dari fiza jugak dan blogger fuza musa.Thanks bagi kita kad raya eh!!
Onsyaallah..tahun depan baru balas..hehe

13 comments:

  1. Tahniah...memang cantik lampu tu..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah selamat sampai..wah simpan dulu ye :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ferd...

    Semoga kesihatan Ferd dan baby berada dalam keadaan baik2 sahaja hendaknya...

    ReplyDelete
  4. Mst tak sabar ddk umah baru kan....pink mmg awesome

    ReplyDelete
  5. ummi singgah petang,
    kengkawan cari vitamin, jom ke blog ummi. tq

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81