11
Assalamualaikum

Pernah tak korang ada masalah untuk membawa set mandian korang bila korang nak pergi melancong?Nak bawak semua sekali ,nak masukkan dalam satu beg,iskk...memang payah kan..Mau taknya kalau set mandian korang tu sebesar gedabak.manalah nak muatkan dalam satu beg yang super comel tu.

Tapi dengan adanya Ecowell 's Bath Series travel set ni,sangat-sangatlah memudahkan korang kerana ianya cukup complete shampoo,Hair Conditioner,Shower Gel dan juga Lotion badan.Hah..Semua didatangkan dengan pek yang cukup comel.Sekarang korang boleh pergi ke mana sahaja tanpa meninggalkan organic Essential korang tu.

ecowell

Mencari Rahsia berseri sepanjang hari,Rambut yang segar dan kulit yang cantik dengan 4 mandian Organik ada tersedia di dalam Rejuvenating Ecowell Organics Travel Essential Pack.Ia didatangkan dengan saiz yang kecil bersesuaian dengan mereka yang memulakan perjalanan yang jauh.

Meh aku perkenalkan satu-satu apa yang ada di dalam pek ini.

lotion ecowell

Rich Moisturizing Losion Badan 50ml
Organik Shea Butter & Minyak Aprikot
Memulih dan mengembalikan
Memperbaharui, baki dan drenches kulit dengan penghidratan mendalam, mengunci kelembapan penting. Melindungi daripada penuaan dan menghilangkan kedutan.

Aku amat sukakan bauan lotion ni yang sangat wangi dan penyerapan yang cukup cepat..so,sesuai lah kalau diletakkan sentiasa di dalam handbag kan.

So,kepada korang yang nak mendapatkan ni,cepat-cepat dapatkan ye..Di mana nak dapatkan produk ni?

SiteGiant

Lazada

Shopee

FaceBook



Nantikan entry seterusnya,apa lagi yang ada dalam travel pack ini yang sangat korang suka ye...

Post a Comment

  1. salam..hi..
    yaya singgh sini sat.
    wahh beshnyer,,semua lengkap ada tu..losyen,sbun mdi,sympu ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, is a travel set. For more information please review at: http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

      Delete
  2. Replies
    1. Yup, is the best seller product.
      For more information: http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

      Delete
  3. baru dengar tentang produk ecowell ni.Thanks for sharing kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. For more information: http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

      Delete
  4. Replies
    1. For more information: http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

      Delete
  5. Replies
    1. For more information: http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

      Delete
  6. Singgah tengok product. Tapi saya tak pernah pakai product2 ni. mungkin sbb lelaki ni lain sikit sifatnya. hehehe

    ZH Blogger

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top