7
Assalamualaikum

Rasa nak lama-lama je mandi kat dalam bilik air ni.Apa taknya Shower Gel dari Ecowell's Bath series Travel set ni tersangatlah best.Sedikit je letak,buih dah banyak.Didatangkan juga dengan sponge ,emmm..bertambahlah buih-buih tu..Sebab tu WAJIB ada travel set ni,yelah..Dah peluh-peluh bila kita ke sana-sini,balik hotel,boleh bersihkan diri dan wangikan diri tu..Baru lena tidur kan.

Seperti yang aku bagitahu kat korang di dalam entry Rejuvenating 30 days Travel Essential Organic Bath care series ni,tak perlu susah-susah untuk bawa barangan mandian yang besar-besar penuhkan beg.Cukup dengan kit yang mudah di bawa ke mana-mana ni.Organic skin care ni memang semua orang suka kan.Korang jangan risau kerana produk ini mempunyai Certified Organic.so,tak payah ragu-ragu lagi kan.Produk ini boleh digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit yang normal dan berminyak.


Shower Gel Dari Ecowell 's Bath Series travel set
Senang kan..tak payah susah-susah bawa banyak-banyak barang.


Meh aku share semula kelebihan Travel set ni
  • 30 day application
  • Organic Bath and Body Care  collection
  • ICEA-certified organic 
  • Dermatologically Tested
  • Normal to oily skin
  • Eco Friendly
  • Travel Friendly Pack




Mana korang boleh dapatkan produk yang awesome ni..Meh klik Link ni




Post a Comment

  1. menarik.. yg pntng mudah nk bawa kemana2..

    ReplyDelete
  2. Dah ramai orang guna organik . lbh selamat ...

    ReplyDelete
  3. Dah ramai orang guna organik . lbh selamat ...

    ReplyDelete
  4. wahhhhh macam best, natural x ni....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top