Thursday, May 18, 2017

# ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 18.05.2017

Assalamualaikum


Hai korang☺☺Mencabar betul nak update blog dalam keadaan tak sihat ni.Banyak sebenarnya idea nak menulis,tapi disebabkan kesihatan tak mengizinkan,just kepam jelah gambar-gambar tu dalam handphone.

ok..hari ni nak share je dekat blog dan korang tentang ranking alexa kisahsidairy.com ni.Kita tengok samada semakin meningkat prestasinya atau tidak,



Global Alexa Traffic Rank : 790270

Traffic Rank in My : 6741

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 501

Check Ranking Alexa korang di SINI

Traffic my tu agak naik sedikit la,...tapi takpe,,alexa traffic rank macam lebih baik dari yang sebelum ni kan..so jomlah kita tingkatkan lagi prestasi blog


7 comments:



Follow Us @aida_yusof81