Ranking Alexa Kisahsidairy.com 18.05.2017

Thursday, May 18, 2017

Assalamualaikum


Hai korang☺☺Mencabar betul nak update blog dalam keadaan tak sihat ni.Banyak sebenarnya idea nak menulis,tapi disebabkan kesihatan tak mengizinkan,just kepam jelah gambar-gambar tu dalam handphone.

ok..hari ni nak share je dekat blog dan korang tentang ranking alexa kisahsidairy.com ni.Kita tengok samada semakin meningkat prestasinya atau tidak,



Global Alexa Traffic Rank : 790270

Traffic Rank in My : 6741

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 501

Check Ranking Alexa korang di SINI

Traffic my tu agak naik sedikit la,...tapi takpe,,alexa traffic rank macam lebih baik dari yang sebelum ni kan..so jomlah kita tingkatkan lagi prestasi blog


You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Replies
    1. thanks jugak uyul..banyak bagi traffik kat blog akak

      Delete
  2. tahniah...alexa dah jarang buka sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks arzmoha,ni memang selalu bukak sebab nak tengok sejauh mana blog ni pergi

      Delete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"