Sunday, June 25, 2017

# Hari raya

Hari raya pertama kami

Assalamualaikum

Hai korang😀😀amboi..amboii..bukan main dekat wall fb,meriah dengan baju raya yang colorfull,kemahin cantik masing-masing.
Seronok pulak aku tengok diorang bergambar..macam-macam posing lagi.

Of courselah kan,setahun sekali je dapat bergambar ramai-ramai ni.Sempatlah mrngabadikan banyak gambar tadi.Cuma tak sempat nak ambil gambar makanan.Alah biasa je gambat makanan tu,sama je..Rendang,ketupat,lodeh dan kuah kacang tu antara menu wajib yang mesti ada bila hari raya.

Oklah..nak sambung cuci baju..ni aku up sikit gambar kenangan abadi untuk blog ni.
Tema kami,emerald green..tapi sedih sebab kakak tak beraya dengan kami..

11 comments:

  1. Wah kaler emerald green...cantik

    ReplyDelete
  2. Tema sama! Selamat hari rayaaa 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya ramai yang tema sama ni..hehe..selamat hari raya

      Delete
  3. Cantillah emerald green..kakak mana...hihi

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya.. maaf zahir batin =)
    cantik kaler tu semua sedondon.. hari raya first CT pakai baju raya 2 jam ja hahaha..
    lepas tu salin uniform pi tidoq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jugak..Kami full day pakai..sbb lepas solat raya dan makan2 terus pi beraya rumah makcik pakcik

      Delete



Follow Us @aida_yusof81