Thursday, August 10, 2017

# Nagging

Bersiaran di Hospital

Assalamualaikum
Hai korangšŸ˜ŠšŸ˜ŠBersiaran di Hospital Sultanah Aminah hari ni.Kalau korang ada baca  entry aku tentang appointment lagi,sure korang tahu kenapa aku disini hari ni.



Ini pun terlambat datang untuk appointment.Dalam kad appointment pukul 9 pagi,tapi disebabkan Naura kurang sihat,terpaksa lambat sikit.Pukul 9.30 pagi baru daftar.And of courselah masa untuk jumpa doktor tu memakan masa yang lama.Ini pun penuh semua tempat duduk.Yelah,dah namanya hospital besar kan,mesti ramai orang.


Angka giliran dah dapat,cuma tunggu panggil je ni.Tapi jenuh jugak menunggu.Sebab tu kena ambil cuti satu hari.Ni pun angkut anak dara ni pergi ke hospital jugak.Nak tinggalkan dengan baby sitter ,takut yang lain jangkit pulak.



Alhamdulillah,malam tadi lagi dah bawa dia ke klinik.Nampak ada ruam kat badan dia,ingatkan campak ke apa,cuna ruam panas.Doktor kata badan kanak-kanak ni,kalau panas sangat,dia akan keluar ruam panas ni.Bila dia dah demam,memang umi dia tak dapat nak tidur dengan tenang.Otj lagi baik,dari perkara buruk berlaku.Biasanya budak yang demam malam ni bahaya sikit,buatnya panas dia naik mendadak,uih.naya.Tu pun umi dia kerap bangun basahkan badan dia.


Alang-alang menunggu ni,up satu entry kat blog kesayangan ni.Sempatlah sementara anak masih tidur.kesian dia,mesti ngantuk sebab malam tadi tak lena tidur.





Ok guys,jumpa lagi nanti..Dah namanya blogger kan,kat mana-mana boleh update..heheh




Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

7 comments:

  1. betul2, demam masa malam ni kena pay attention lebih sikit. Harapnya cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  2. gigih eda menghangdate hahah
    pe2 pun semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Gws naurah.. anak bila demam panas mmg tak tido mlm kan mak nye..

    ReplyDelete
  4. Moga cepat sembuh,biasa la tu bila di hospital ni, memang jenuh menunggu , kena sabar je la sampai nombor giliran

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81