27
Assalamualaikum

Syurga di bawah telapak kaki ibu!!...selalu dengar ungkapan nie kan...Adalah kadang2 sesetengah pihak yang bertelagah dengan ibunya.Tapi sejahat manapun ibu tu,dia juga telah mengandungkan dan melahirkan kita...bersyukurlah hendaknya..

Tak pernah bersungut semasa kita dalam kandungan..Selalu dibelai perutnya tanda sayang dia kepada kita..
Terbaca dan terlihat sesuatu di facebook pagi tadi...Nak share dengan korang tentang satu ni..

Korang rasa betul ke mak korang macam nie...
cdt :Fb

Cer komen!!!

Post a Comment

  1. betul sangat...bila dah jadi ibu, kita pon akan sama macam tu...^_^

    ReplyDelete
  2. bukan mama je, abah ika pun camni :)

    ReplyDelete
  3. betul ni..saya sebagai ibu pon camni la..

    ReplyDelete
  4. kalau ikutkan betul laaa...hehehe...naluri ibu kan... :)

    ReplyDelete
  5. betul dan setuju.. tapi anak la penawar segala duka....

    ReplyDelete
  6. kasih sayang ibu tak mungkin terbalas ^_^

    ReplyDelete
  7. kasih sayang seorang ibu tiada duanya

    ReplyDelete
  8. betul .. sebab itu la kite kene patuh cakap dia sebabnye dia dah susah susah jaga kite mase kite kecik ..

    ** sayang mama saya !!

    ReplyDelete
  9. sangat betul.. bila dah jadi ibu.. baru paham.. huhu.. semuanya kerana anak..

    ReplyDelete
  10. aiza dah umur 30 tahun ni pun mak masih risaukan aiza..

    ReplyDelete
  11. tak ternilai besarnye pengorbanan seorang ibu.

    ReplyDelete
  12. sgt betul. read this, the only superman i know.http://annehanim77.blogspot.com/2013/12/ayah-abah-abi-walid-papa-baba-etc.html

    ReplyDelete
  13. Betul tu kdg2 bapa pun sama juga mcm tu.. :D

    ReplyDelete
  14. kita tak boleh pilih siapa yg kita nak jadikan ibu . siapa pun dia , apa pun yg dia buat , layanlah dia dgn sempurna mungkin dan jgn sakiti hatinya ...

    ReplyDelete
  15. saperlar X sayang anak tapi ada mak kann., kanns uhHUuu

    ReplyDelete
  16. ksih ibu memang tiada tolok bandingnya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. My mum memang macam ni...kasih ibu membawa ke syurga..

    ReplyDelete
  18. betol..like 1000x..tanpa die siapa la kita sekarang ni ;)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top