Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Friday, March 11, 2016

Assalamualaikum


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. Siti, emailkan sis JM alamat..nak pos ole2 sbb rajin tggalkan komen at my blog.ole2 dah ada alamat x de. Emailkan je jarimanis4ever@gmail.com eh

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  3. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah..
    Blogwalking dari segmen yang sama...
    Semoga Berjaya...

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  6. Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum
    Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

    Kalau sudi singgah lah tempat kita

    http://dazzlingyana.blogspot.com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"