4
Assalamualaikum

Tak habis lagi ni nak cerita pasal produk dari Ecowell yang awesome ni.Yelah dalam satu kit ni mengandungi 5 benda yang sangat mudah korang bawa apabila korang pergi bercuti
 Antaranya :
  • Body lotion
  • Shower Gel
  • Hair Conditioner
  • Shampoo
Di entry yang lepas aku ada ceritakan dua darinya iaitu Shower Gel dan juga Body Shampoo.

Kali ni pulak aku nak memperkenalkan korang satu produk yang ada di dalam Essential Kit ni iaitu HAIR CONDITIONER


Hair Conditioner ni pack dia sama je macam yang lain-lain.Diperbuat daripada Organic Shea Butter.
Ianya mampu Melembutkan, menyuburkan, melindungi dan membaiki rambut kering dan rosak. rambut ringan lagi intensif dan kulit kepala khasiat. Menghalang rambut ikal dan menyimpan rambut yang sihat dan terkawal.

Jadi korang tak usah risau atas penggunaan produk ini.Hah..seperti biasa,di mana nak mendapatkannya..Korang boleh lihat link kat bawah ni ye.


Shopee
https://shopee.com.my/product/7728479/43435084/

SiteGiant
http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series


Facebook
https://www.facebook.com/ecowellorganics/
















Post a Comment

  1. rambut lisa dah oke.. tapi tu la.. gugur je :(

    ReplyDelete
  2. Tengok packing dia pun teruja kak..

    ReplyDelete
  3. salam..
    slmt pgi ahad..

    wahh best ni klo dpt kit mcm ni..FREE..hahaha
    sume nak free kannn =p

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rambut saya sihat setakat ni

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top