Thursday, November 30, 2017

# cuti

Cuti Umum Negeri Johor 2018

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Nampaknya kan,kita  dah menghampiri Tahun baru ni.Lagi sebulan je lagi 2018 akan menjelma.


Insyallah,jika diizinkan,kita akan bertemu dengan tahun baru.So,sempena nak menyambut tahun baru,tak de masalah kan kalau kita nak planning apa-apa pun di akhir tahun 2017 ni untuk tahun 2018.So kat sini aku nak share tentang cuti umum Negeri Johor 2018.Hah..Kot-kot korang ada plan nak menunaikan ibadah haji dan umrah tahun hadapan,Kalau mengerjakan Haji tu mestilah jatuh pada hari Raya Haji kan.So yang nak menunaikan Umrah tu,dah boleh plan bila nak pergi.Atau korang nak plan apa-apa untuk tahun 2018.

Cuti Umum Negeri Johor 2018.



Untuk Cuti Umum Negeri-Negeri lain boleh layari website SINI ye.



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:



Follow Us @aida_yusof81