0
Assalamualaikum

Tak habis lagi cerita pasal Travel set Essential Organic Bath and Body care series ni..Apa taknya,dalam set ni mengandungi 4 jenis barangan yang sangat mudah untuk dibawa kemana sahaja korang pergi.So,tak payah nak memuatkan ia dalam beg besar,cukup sekadar letakkan di dalam beg kecil anda.

kalau tuari aku ada cerita pasal hair Conditioner,Body Lotion dan juga Shower Gel.Hari ni aku nak cerita pulak pasal Shampoo dari Travel set ni.

REJUVENATING 30-DAY TRAVEL ESSENTIALS ORGANIC BATH AND BODY CARE SERIES

Shampoo yang diperbuat daripada bahan semulajadi Organic Myrtus dan Chamomile.Shampoo ni membuatkan rambut kita bersinar dan nampak cergas.
Shampoo ni jugak mampu untuk membersih,melindungi dan mengekalkan kelembapan semulajadi.Formulanya amat mudah iaitu menyegarkan dan mencergaskan kulit kepala dan ia mampu menjaga rambut supaya nampak sentiasa berkilat,sihat dan cantik.

Jadi tiada masalah la kan bila kita nak travel mana-mana..Kecantikkan dari atas ke bawah mampu dapat dijaga dengan adanya REJUVENATING 30-DAY TRAVEL ESSENTIALS ORGANIC BATH AND BODY CARE SERIES

Sebab tu aku sangat syorkan korang untuk bawa travel set ni kemana jugak korang pergi.Didatangkan juga dengan sponge badan di dalamnya..Hah..Barulah kita ada semangat untuk teruskan percutian kita tu kan.

Rugi tau kalau korang tak dapatkannya..Hah!! yang nak dapatkan Travel set ni,meh aku share sikit kat mana korang boleh dapatkan product dari Ecowell ni








Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top