28
Assalamualaikum


ihsan dari google

Alhamdulillah...Anak ummi membesar dengan sihat dan cergas...Makin lama makin banyak keletah yang buat ummi dan babah makin tak senang duduk.

Alhamdulillah..Hari ni genap Nur awfiyah 9 bulan...Dah makin membesar anak ummi dan babah ni.Lama jugak ummi tak update pasal Nur awfiyah.Sejak sejak Nur awfiyah bakal dapat adik ni,memang mood ummi ke laut.Dulu rajin jugak upload gambar dia kat facebook..La ni memang jarang sangat sangat.

Alhamdulillah...Walaupun lambat proses pembesaran seperti orang lain,ummi tetap bersyukur bila melihat Nur awfiyah sentiasa sihat.Walaupun,anak anak lain yang sebaya nur awfiyah dah pun pandai merangkak dan tumbuh gigi,tapi tak pelah..asalkan dia sentiasa sihat dan ada jugak perkembangan pembesaran walaupun lambat.Ummi dan babah sentiasa bersyukur.


Hari ni,kamu dah pun menginjak ke 9 bulan,rasa tak sabar pulak ummi nak tunggu kamu setahun.Terima kasih kerana memberikan ummi dan babah kasih sayang yang tak terhingga.Kamulah penawar hati ummi dan babah..Ummi dan babah sayang kamu ketat-ketat...





Post a Comment

  1. Makin comel dia...semoga terus membesar dengan sihat dan cerdik... :)

    ReplyDelete
  2. Hai datang singgah sini dan click click nuffnang awak. Semoga anak awak ni membesar menjadi anak yang solehah dan membanggakan ibu bapa :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini.. makin bambam awfiyah.. :)

    ReplyDelete
  4. Oh.. dah 9 bulan dah ye Eda
    Lama kakak tak terjumpa entri Eda tahu-tahu dah 9 bulan dah puteri comel ni:)

    ReplyDelete
  5. comelnyaaaaa.....moga membesar dengan sihat :)

    ReplyDelete
  6. semoga menjadi anak yang membanggakan babah dan ummi ...

    ReplyDelete
  7. dah 9 bulan! kejap sangat rasa tgk dia..huhuhu....!

    ReplyDelete
  8. Semoga terus membesar dengan sihat dan cerdik :-)

    ReplyDelete
  9. Fiyah dah besar..Happy 9thmonsary Fiyah comel

    ReplyDelete
  10. Comelnya... :) Dah 9 bulan, sekejap sungguh masa berlalu...

    ReplyDelete
  11. Happy birthday Awfiyah... semoga membesar dgn sihat dan ceria selalu... :) :)

    ReplyDelete
  12. dah jadi big girl anak dara sorang ni..geram tengok..

    ReplyDelete
  13. besar dah awfiyah..last jumpa aritu cam kecik lagi kan..hehe

    ReplyDelete
  14. ALhamdulillah...semoga membesar dengan sihat dan ceria...^_^

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah... Moga terus dlm pemeliharaan Allah...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah... Moga terus dlm pemeliharaan Allah...

    ReplyDelete
  17. Perghhh...!!! Setiap bulan ade entri perkembangan die.. Rajinyer..

    ReplyDelete
  18. Huhuhu ... Comel jer dia senyum ... Semoga membesar dengan sihat ...

    ReplyDelete
  19. masa anak sulung kecik dulu pun selalu buat update macamni. bila anak dh bertambah, kadar mama update semakin selow. hehehe.. btw salam sayang buat si comel :)

    ReplyDelete
  20. Alolo comelnya suka tgk keletah awfiyah

    ReplyDelete
  21. InsyaAllah, akan terus membesar jadi anak yg baik bijak dan disenangi org tua. Yg Penting sicomel ni sihat selalu

    ReplyDelete
  22. Happy 9 monthsary Nur Awfiyah ..Comelnyer dia bam bam girl la nie.. Semoga Awfiyah membesar sihat sempurna dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT ..Aaamin aamin

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum kak ida. wahh besar dah awfiyah.. beza sebulan ehh dengan Adam? hehe semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah ya ~~~

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top