12
Assalamualaikum

Happy sunday korang..hamboii..pepagi buta kan dah update blog..Si kecik ni dah bangun...tetiba teringat hari ni genap dia 10 bulan...Sekejapnya!!!...rasa baru je tatang dia masa kecik..hehehe..dah besar anak gajah dah..eh..yeke...entah la..xtau ler anak gajah lagi besar dari dia kot.




Happy 10th Monthsary sayang...Gambar ni waktu smbut birthday babah dia ..Calit sekali kek kat pipi yang tembam tu..Makin hari makin syang kat anak ummi..

Macam biasa yang ummi ucapkan tiap-tiap bulan untuk kamu.Moga membesar menjadi anak yang pintar dan solehah..Mendengar kata dan insha allah..moga menjadi anak yang berguna bukan sahaja kepada ummi dan babah,bahkan kepada negara sebaik mungkin..Ummi dan babah sentiasa mendoakan kesejahteraan mu..

p/s: Ada appointment dengan doktor hari ni kat Hospital Aminah..malasnya nak pergi..kan best kalau appointment waktu bekerja..dah la ahad je hari yng boleh merehatkan badan...

Post a Comment

  1. Alhamdulillah dah 10bulan dah dia..awfiyah cayangg buchuk buchuuk omeyy anty doakan Awfiyah membesar sihat sempurna..pjg umur dan sentiasa murah rezeki sayang.

    ReplyDelete
  2. alo2 geram aih pipi awfiyah tu...:D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. tahniah. syukur. memang terasa cepat ja kan anak2 membesar. rasa macam kalau boleh taknak lah bagi anak2 membesar. hahahahha :D

    ReplyDelete
  4. Sedar tak sedar nanti dah 2 tahun...pejam celik, pejam celik dah masuk kinder garden...then FASA sekolah rendah..menengah....zaman U...last2 sekali...'umi, awfiyah nak kawin.....*_*

    ReplyDelete
  5. Besor dh tu... Selamat 9 bulan...!!!

    ReplyDelete
  6. So fast kan dia membesar. HAppy monthsary Nur Awfiyah
    xoxo

    ReplyDelete
  7. Besar dah anak akak...cik akak lama tak singgah..singgah pun tak komen...semoga jadi anak solehah ye sayang

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... salam ceria selalu buat Aida sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... mga trus mmbsr dgnsihat smpurna...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...semoga menjadi anak yang solehah yer Awfiyah...aamiin

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top