10
Assalamualaikum
Happy 11th Monthsary sayang ummi!!..alamak lambat wish la..Patutnya semalam lagi ummi dah wish birthday Nur awfiyah.Ni gara-gara sibuk dengan rumah baru kita tu kan..SIbuk mengemas,mencuci,memberus.Nanti dah siap segalanya boleh la kita duduk di sana dengan aman ye anak ummi.

Alhamdulillah..Dah 11 bulan Nur awfiyah sekarang.Sungguh cepat masa berlalu..Dah hampir setahun jugak ummi menjaga nur awfiyah kan.Keletah mu sungguh membuatkan kami bahagia.Terima kasih kerana berkongsi kasih dengan ummi dan babah.

Ummi harap satu hari nanti,Nur awfiyah akan menjadi anak yang solehah,Hormat orang tua,dan yang paling penting berjaya di dunia dan akhirat.

Bulan depan dah setahun..yeayyy..dah boleh tiup lilin cake..Tak sabar Ummi..hehehe..




Post a Comment

  1. Happy Birthday Nur Awfiyah :)|
    Singgah pagi...

    ReplyDelete
  2. kejab ye kak
    tak lama lagi nak beradik plak tu

    pipi tu bikin acik yana geram =)

    ReplyDelete
  3. wah hppy monthsary omelnya dia...mmuah...

    ReplyDelete
  4. Kjp je kan dah nak sethn..brtmbh comel awfiyah

    ReplyDelete
  5. Dah 11 bulan...Allah...cepatnya masa berlalu kan...nnt setahun...lepas tu dah start sekolah...

    ReplyDelete
  6. Happy 11thmonthsary Awfiyah comeyyy! =D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top